Mediazastupitelství pro digitální Radio Energic. Tvoříme příběhy. Tvoříme značky. Tvoříme rádiovou reklamu


Marketing v rádiu

Rádio je skvělý marketingový formát podporující emoce. Firmám a značkám nabízí kreativní formáty podpořené hudbou a mluveným slovem. Klasické spotové kampaně, sponzoringy, informační sdělení, soutěže, speciální formáty jako podcast, eventy a mnoho dalšího.


Rádio jako společník při práci

Rádio má unikátní vlastnosti. Můžeme hudbu a mluvené slovo poslouchat při práci, při jízdě, při chůzi. Reklamní sdělení vhodně zakomponované do dynamického formátu podporuje prodej i vnímání značky. Umí vysvětlit benefity a vlastnosti, umí posluchače aktivovat k reakci.


Rádio plné informací a inspirace

Rádio jako zdroj informací a inspirace má stále unikátní postavení i v současném mediálním světě. Moderátoři jako společníci umí sdělovat a komunikovat sdělení vhodně zakomponované do dynamického hudebního formátu.


Rádio umí poslat sdělení do světa

Ať je posluchač kdekoliv, díky celoplošnému vysílání na internetu a v aplikacích či v digitální terestrické síti DAB+ se o sdělení dozví. Rádio je oblíbené u cílové skupiny nad 20 let. Mladí dospělí a střední generace je nejatraktivnější cílovou skupinou, která hledá inspiraci. Hudba a mluvené slovo jako podcasty jsou ideálním rádiovým formátem pro jakoukoliv reklamní kampaň.


Vyberte si reklamu v Radiu Energic i kvůli udržitelnosti

Digitální technologie a vysílače v DAB+ jsou šetrné vůči životnímu prostředí a podporují udržitelnost. To je stále důležitější aspekt pro stále více české veřejnosti a firmy se svými značkami na to musí reagovat. Posluchači hudby, ať už prostřednictvím různých aplikací či klasického rádia, stále více vyžadují po firmách, aby byly udržitelné. To se netýká jen vlastní činnosti, výroby, prodeje, ale také udržitelných reklamních nosičů. A právě digitální rádio je reklamní nosič budoucnosti.


Pomůžeme vám s kampaní v rádiu

Máte plány a představy. Jen potřebujete pomoc zboží či službu dostat k zákazníkům. Naplánujeme vám vaši rádiovou kampaň od kreativního návrhu po výběr vhodných reklamních rádiových formátů až po media vysílací plán.


Kdo jsou posluchači Radia Energic a vaši potenciální zákazníci

Rádio Energic je novou hudební stanicí vysílající od září 2023 se silným zábavným a informačním prvkem. Cílí na posluchačskou cílovou skupinu 20 – 49 let, v programu má zprávy, dopravu i počasí. Výkladní skříní je ranní a odpolední show Nakopávač s moderátorskou dvojicí Štěpo a Roman. Posluchači jsou z velkých měst typu Ústeckého kraje, Prahy, Liberce, středních a východních Čech, Pardubic, Hradce Králové, Brna, Olomouce či Ostravy.


Kontaktujte nás a reklama v rádiu může být už brzy

Ať už chcete klasickou spotovou reklamu, sponzoring či PR v rádiu, vymyslíme to nejvhodnější kreativní řešení.

Poznámka: Informace na této stránce jsou reklamním sdělením a MEDIASHOW.cz není jeho autorem a neovlivňuje obsah.